Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligForeningerMærkedageOm FåborgProjekterKontaktBooking af FåborghusByfestenGalleriNatur i Fåborg

Indvielse af vores nyrenoveret pool bord og vores nye dartskive.

Lørdag den 7. marts 2020 holder vi en indvielse af vores nyrenoveret pool bord og vores nye dartskive. Det starter klokken 10:00 og vi vil spille pool og dart. Vi håber folk vil støtte op om det og komme om i Fåborghus, og få nogle hyggelige timer, med pool og dart. Som det står i vores lokalblad vil vi gerne nogenlunde vide hvor mange der kommer, så vi kan bestille hjem til de diverse drikkevarer og snacks. I kan stadig tilmelde jer hos Stefan Madsen på telefon 27326094. Hilsen Fåborghus udvalget.

Lørdag den 7. marts 2020 holder vi en indvielse af vores nyrenoveret pool bord og vores nye dartskive. Det starter klokken 10:00 og vi vil spille pool og dart.

Vi håber folk vil støtte op om det og komme om i Fåborghus, og få nogle hyggelige timer, med pool og dart. Som det står i vores lokalblad vil vi gerne nogenlunde vide hvor mange der kommer, så vi kan bestille hjem til de diverse drikkevarer og snacks.
I kan stadig tilmelde jer hos Stefan Madsen på telefon 27326094.

Hilsen Fåborghus udvalget.

onsdag 26 feb 2020 - Steffan Devantie Skydt
Vist: 314 gange