Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBoligForeningerMærkedageOm FåborgProjekterKontakt
Fåborg
We Walk Foto: Pressemateriale fra DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik

Der kommer gang i Danmark i den anden uge i oktober, når We Walk-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. Bølgen rammer også Fåborg, hvor Fåborg Borgerforening inviterer byens borgere med ud at gå d. 14. oktober 2019

 

Alle kan være med på gåturen, fortæller Mette Pilgaard Skovbjerg:

”Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Fåborg. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen,” siger Mette Pilgaard Skovbjerg og fortsætter:

 

”Der er mange fordele ved gåturene, som både er mentalt og fysisk sundhedsfremmende, men det er faktisk ikke det vigtigste for os i denne sammenhæng. Vi glæder os mest til at benytte lejligheden til at komme ud i naturen og få nogle hyggelige timer i hinandens selskab.”

 

Fakta

Mødetid og sted: 14/10 - 2019, kl. 18:00 Fåborghus på Fåborg stadion, Møllevej 1, 6818 Årre

Se mere på Facebook: Gåtur i Fåborg// We Walk

Kontaktinformation: Mette Pilgaard Skovbjerg / mette.skovbjerg@icloud.com / 40 18 02 64

 

Turen i Fåborg går ud i vores fantastiske præsteplantage, hvor man lige nu kan se efteråret er på vej og farverne i skoven skifter.

 

Bag om We Walk

We Walk arrangeres af ’Bevæg dig for livet – løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

 

mandag 7 okt 2019 - Steffan Devantie Skydt